maandag 20 februari 2012

Witte bonen schotel met garnalen, inktvis en kabeljauw

Bonenschotel met calamares, kabeljauw en garnalen (3 personen)

150 grm schoongemaakte inktvisringen
150 gram kabeljauwfilet
100 gram garnalen
1 ui
1 vleestomaat
300 gram broccoli
olie
1 visbouillon tablet
cayennepeper (niet te veel!)
suiker
4 eetlepels creme fraiche
ong. 800 gram witte bonen
geraspte kaas

Bereiden: inktvis en kabeljauw in stukjes snijden. Ui snipperen. Tomaat ontvellen en vocht en zaadjes verwijderen. Rest in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Stelen in dunne plakjes. Witte bonen uit laten lekken.

Olie verhitten en ui fruiten. Tomaat, bouillonblokje, peper, suiker en creme fraiche toevoegen. Roeren tot tablet is opgelost.

Broccoli, bonen en vis toevoegen en goed roeren. Alles in een ovenschaal en geraspte kaas eroverheen.

20 minuten op 200 graden in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten